Η Εταιρεία


A πό την ίδρυσή του το 2015, το Science Labs έχει γίνει γνωστό στην εγχώρια και διεθνή επιστημονική κοινότητα, για την αφοσίωσή του στην έρευνα και την καινοτομία - καθιστώντας τον ηγέτη στον τομέα των γενετικών αναλύσεων. Εστιάζοντας στη διενέργεια προηγμένων εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποιούνται με το μέγιστο βαθμό εγκυρότητας και αξιοπιστίας, παρέχει σε ιατρούς και ασθενείς εξατομικευμένες γενετικές πληροφορίες, με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική θεραπεία.

Γιατί να επιλέξετε τη Science Labs

 • Καινοτομία-Πρωτοπορία
  Είναι το εργαστήριο που εφάρμοσε πρώτο στην Ελλάδα το Μη Επεμβατικό Προγεννητικό Έλεγχο με το Clarigo NIPT test. Σήμερα είναι το πρώτο και μόνο που εφαρμόζει τη μέθοδο ανάλυσης Clinical Exome Solution (CES).
 • Όραμα & Ανάπτυξη
  Το όραμά μας είναι να εφαρμόζουμε νέες μεθοδολογίες, με τεχνολογίες αιχμής, μέσω των συνεργασιών που συνάπτουμε με πρωτοπόρους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οίκους Βιοτεχνολογίας.
 • Σκοπός & Φιλοσοφία
  Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, με επιστημονικότητα, επαγγελματισμό, σεβασμό και αμεσότητα στην επικοινωνία και την υποστήριξη του παραπέμποντα/θεράποντα ιατρού και κατ’ επέκταση των εξεταζομένων.
 • Οι εξετάσεις δεν αποστέλλονται στο εξωτερικό.
  Τα δείγματα δεν εκτίθενται σε κινδύνους κατά τη μεταφορά, δεν υπάρχουν απρόβλεπτες καθυστερήσεις, το κόστος είναι χαμηλότερο και, το σημαντικότερο, υπάρχει αμεσότητα στην επικοινωνία σε όλα τα στάδια των εξετάσεων.
 • Πλήρης εργαστηριακή κάλυψη των αναγκών όλων σχεδόν των ιατρικών ειδικοτήτων
  Πέραν των γενετικών εξετάσεων αιχμής που πραγματοποιούμε στις εγκαταστάσεις μας, πραγματοποιούμε με αξιοπιστία αιματολογικούς, βιοχημικούς, ανοσολογικούς, ορμονολογικούς και αλλεργιολογικούς ελέγχους, ελέγχους μοριακής μικροβιολογίας και μοριακής γενετικής, με την κάλυψη ασφαλιστικών φορέων. Έτσι, καλύπτουμε κάθε εργαστηριακή ανάγκη του ασθενούς, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη διαχείριση της υγείας του.
 • Ποιότητα
  Επιλέγουμε με προσοχή τις πλατφόρμες που εφαρμόζουμε και συμμετέχουμε σε εξωτερικά σχήματα ελέγχου ποιότητας. Η φιλοσοφία της λειτουργίας μας είναι υπό το διεθνές πρότυπο διαπίστευσης ISO 15189.
 • Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό
  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες, με συνεχή κατάρτιση, διασφαλίζοντας την εγκυρότητα και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και πλαισιώνοντας, με τον καλύτερο τρόπο, το θεράποντα ιατρό και τις ανάγκες του.

Τμήμα Διοίκησης

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ Διευθύνων Σύμβουλος

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ Ιατρός Βιοπαθολόγος, Υπεύθυνος Ιατρός Κέντρου

ΘΕΟΔΟΥΛΗ ΛΙΟΝΤΟΥ Υπεύθυνη Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης

ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΠΤΗΣ Εξωτερικές Υπηρεσίες
Επιστημονικό Προσωπικό

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ, PhD Μοριακός Βιολόγος - Γενετιστής, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, MSc, PhD Μοριακή Βιολόγος - Γενετιστής, Υπεύθυνη Μη Επεμβατικού Προγεννητικού Ελέγχου και Γενωμικών Αναλύσεων

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, MSc Μοριακή Βιολόγος, Υπεύθυνη Εργαστηριακών Δοκιμών, Υπεύθυνη Διαχείρισης Συστήματος ΠοιότηταςΤεχνικό Προσωπικό

ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΙΚΑ, BSc Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, Υπεύθυνη Τεχνολόγος

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΡΑΝΟΥΤΣΟΥ, BSc Μαία-Τεχνολόγος